Trevisospeler verongelukt met Porsche

Nico Wieme
| 1 reacties
Trevisospeler verongelukt met Porsche
Foto: © SC

Gionata Mingozzi heeft het leven gelaten bij een verkeersongeval. De middenvelder van Treviso was met zijn Porsche op weg naar een medische keuring, toen hij frontaal op een vrachtwagen knalde.

Dinsdag is Gionata Mingozzi bij een verkeersongeval om het leven gekomen. De 23-jarige speler was nog gedeeltelijk eigendom van Sampdoria, maar zou dit seizoen voor Treviso in de Serie B uitkomen.
 
Mingozzi was met zijn Porsche op weg naar een medische keuring van de club. Hij reed met zijn wagen frontaal in op een vrachtwagen. Zijn hoofd kreeg een zodanige klap dat hij op slag dood was. Het ongeval gebeurde rond 8u00 in de omgeving van Venetië.
 
De onfortuinlijke speler genoot zijn opleiding bij Ravenna. In het seizoen 2004-2005 verkaste hij naar Perugia. De middenvelder verhuisde een jaar later naar Sampdoria. Zijn debuut in het eerste elftal van Sampdoria maakte hij op 26 februari 2006 tegen Siena. 

Tijdens de winter van het seizoen 2006-2007 werd Mingozzi uitgeleend aan US Lecce, waarvoor hij in totaal acht keer in actie kwam. In de zomer van 2007 transfereerde hij naar Treviso. Voor de ex-club van Walter Baseggio speelde Mingozzi zeventien wedstrijden.
 
Het ongeval van Mingozzi roept in België herinneringen op aan dat van François Sterchele twee maanden geleden. De Club Bruggespits verongelukte ook met zijn Porsche, toen hij met zijn wagen van de Expressweg in Vrasene geraakte en tegen een boom te pletter sloeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie B

Nieuwste reacties