Crouch meteen succesvol voor Pompey

Philippe Crols

Peter Crouch speelt sinds enkele weken niet meer voor Liverpool, maar wel voor Portsmouth. De aanvaller wil er eindelijk terug veel aan spelen toekomen. In een vrienschappelijke wedstrijd scoorde hij alvast twee maal voor zijn nieuwe werkgever.

Portsmouth speelde maandagavond tegen Bournemouth. Dat is een club die uitkomt in de Engelse League Two, te vergelijken met onze vierde klasse.

Die club mocht in principe dus niet voor al te veel problemen zorgen voor Portsmouth en dat gebeurde ook niet. Halverwege de eerste helft opende Muntari de score voor de club uit de Premier League. Daar bleef het echter wel bij tot aan de rust.

Na de pauze scoorde Crouch al snel twee maal. Drie minuten na de pauze nette hij zijn eerste van de avond om vijf minuten later de stand op 0-3 te brengen. Twintig minuten voor tijd maakte Defoe er nog 0-4 van. Pitman kon in de slotfase de eer nog redden voor Bournemouth.