Voetbalkrant realiseert toptransfer

Voetbalkrant realiseert toptransfer

Mounir Chaaban heeft maandagavond een contract getekend bij Kontich. De speler vroeg afgelopen week of Voetbalkrant hem niet kon helpen in zijn zoektocht naar een nieuwe ploeg en nog geen week later vond de aanvallende middenvelder een nieuwe club.

Afgelopen week kreeg Voetbalkrant een mail van Mounir Chaaban toegestuurd. De 22-jarige middenvelder was op zoek naar een nieuwe club en Voetbalkrant besloot hem te helpen. Voetbalkrant lanceerde een oproep (lees hier) en nog binnen de week had het succes. Chaaban mocht een contract ondertekenen bij Kontich, een ploeg in de Antwerpse eerste provinciale.

De speler was na afloop van deze historie dan ook in de wolken. "Graag had ik jullie willen bedanken om mijn oproep ernstig te nemen," liet Chaaban ons weten. "Bedankt voor alles en hopelijk kunnen we elkaar nog eens van dienst zijn. Dank u!" Voetbalkrant is van zijn kant uiteraard zeer blij dat we zowel club als speler hebben kunnen helpen. Wij zijn er namelijk voor de spelers, trainers, clubs, ... en onze lezers! Uw tevredenheid is een groot gedeelte van onze motivatie!

Gezien dit prille succes en de andere aanvragen van de voorbije weken van spelers en zakenwaarnemers, is Voetbalkrant volop bezig met een dienst in die richting uit te bouwen. In de nabije toekomst zal u hierover dan ook uitgebreid ingelicht worden. Voorlopig mogen alle aanvragen nog steeds toegezonden worden naar eindredactie@voetbalkrant.com.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties