Supporters willen Rafinha weg

T. Coremans
| 10 reacties
Supporters willen Rafinha weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor de aanhang van topclub Schalke 04 is de maat vol. Rafinha is na zijn egoïstische grillen niet meer welkom in de Veltins Arena. De Braziliaan trok naar de Olympische Spelen terwijl hem dat werd verboden.


Stervoetballer Rafinha werd voor de Olympische Spelen opgeroepen voor de Braziliaanse nationale ploeg. De FIFA besliste aan alle clubs om spelers onder de 23 jaar naar de Spelen te laten afzakken. Schalke en de Duitse voetbalbond wilden de Braziliaan in Duitsland houden. Rafinha nam de touwtjes in eigen handen en vertrok naar China.

Voor de Schalke-fans is het welletjes geweest. Zij willen Rafinha niet meer op de Gelsenkirchse grasmat zien. Volgens de fans keerde Rafinha zich tegen de club en de supporters. Tijdens de wedstrijd tegen Atlético Madrid werden allerhande spandoeken ontrolt.

“Adios Rafinha, Kohle kassiert, aber nicht kapiert!” anders gezegd: “Tot ziens Rafinha, wel geld vangen, maar niets willen begrijpen!” Met deze slogans maakte het vak van de Ultras Gelsenkirchen de 22-jarige verdediger duidelijk om naar een andere club op zoek te gaan. Verder galmde “Scheiss Rafinha!” doorheen de arena.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties