Juventus verlengde contract van groot talent

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Juventus verlengde contract van groot talent
Foto: © SC

Juventus Turijn heeft het contract van de jonge spits Sebastian Giovinco met vijf jaar verlengd. Giovinco staat geboekstaafd als een van de grootste opkomende Italiaanse voetbaltalenten van dit ogenblik.

"Ik ben blij dat ik nog vijf jaar bij Juventus Turijn mag blijven spelen. Ik hoop trouwens dat ik nog veel langer zal kunnen blijven. Ik kom uit Turijn, was altijd al fan van Juventus en dit is een nieuwe stap in mijn carrière. De druk zal zonder twijfel toenemen", zegt de 21-jarige Sebastian Giovinco op de website van La Vecchia Signora.

Giovinco heeft nu het langstlopende contract bij Juventus samen met Mohammed Sissoko, Gianluigi Buffon en Giorgio Chiellini. "Met de contractverlenging van Giovinco willen we benadrukken dat we graag jonge talenten willen behouden bij Juventus en zeker als ze hooggetalenteerd zijn", aldus technisch directeur Alessio Secco.

Giovinco brak vorig jaar door op uitleenbasis bij FC Empoli. Voor dit seizoen werd hij teruggehaald naar Turijn waar hij al twee keer in actie kwam in de competitie en twee keer in de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties