Roda grijpt net naast stuntzege

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Roda grijpt net naast stuntzege

Heerenveen verspeelde zaterdagavond twee kostbare punten. In het Parkstad Limburg Stadion geraakte de ploeg van Trond Sollied niet voorbij Roda JC. Einduidslag 2-2.

Voor Roda was het de eerste wedstrijd onder leiding van trainer Koopman. De interimcoach begon ei zo na met een zege, maar zag in de slotfase dankzij een knullig doelpunt van Smarason de zege uit handen glippen.

De Limburgers begonnen fel aan het duel, maar slaagden er niet in echt grote kansen bij mekaar te spelen. Heerenveen liet begaan en kwam op het einde van de eerste periode aan het venster piepen. Eerst wist Bram Castro nog de nul op het bord te houden maar niet veel later moest de Belgische doelman zich toch gewonnen geven op de kopbal van Christian Grindheim

Net als in de eerste helft begon Roda goed aan de partij. Hoewel de ploeg niet veel kansen bij mekaar speelde, slaagde Cissé er op het uur wel in om de voorzet van Hadouir in doel te werken. Roda ging op enthousiasme door en Bodor zorgde met een prachtig schot voor de verdiende 2-1. 

Heerenveen leek uitgeteld, maar in de slotfase leverde een flipperkastdoelpunt van Smarason alsnog een punt op voor de troepen uit Friesland.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties