Mellaerts: 'Geen sprake van overstap naar Boom'

Rombaux Gunther
| 2 reacties
Mellaerts: 'Geen sprake van overstap naar Boom'
Foto: © SC

Willebroek-Meerhof werd de voorbije week opgeschrikt door het bericht dat voorzitter Mellaerts de club zou verlaten. Volgens de voorzitter is dit echter niet aan de orde. Hij droomt immers van een overstap naar tweede klasse met zijn huidige club.

Willebroek-Meerhof komt op zondag als enige derdeklasser in actie. In eigen huis ontvangt de club Hoogstraten in een vooruitgeschoven wedstrijd van de vijftiende speeldag. Het gespreksonderwerp voor aanvang van de partij zullen echter de geruchten zijn die de voorbije week over de lippen gingen. Voorzitter Christian Mellaerts zou de club verlaten en naar Rupel Boom trekken.

“ Ook ik heb deze geruchten opgevangen. Maar ik kan je verzekeren dat van die stelling absoluut niets van in huis komt. Hoogstwaarschijnlijk is dit gerucht tot stand gekomen toen ik vorig seizoen een oproep deed om met de clubs uit de regio samen te zitten om te kijken of er misschien een project FC Klein Brabant mogelijk zou zijn. Ik denk dat we hier tussen Antwerpen en Brussel wel de mogelijkheid hebben om een eersteklasser uit te bouwen. We liggen ver genoeg van Mechelen om een eigen achterban uit te bouwen. Maar ik heb echter wel al snel gemerkt dat ze daar in Bornem en Boom niet op zitten te wachten. Bovendien heb ik in de partij tegen Boom laten vallen dat ik jaloers ben op hun achterban maar dat betekent helemaal niet dat ik naar daar ga,” verklaarde voorzitter Christian Mellaerts.

De voorzitter blikte even terug op de voorbije tien matchen en kon enkel maar concluderen dat er goed en hard gewerkt is door spelers en trainers. In de komende jaren is hij bereidt om zich verder te engageren voor de club en zal hij er alles aan doen om de licentie te behalen voor tweede klasse. Aan opstappen denkt hij dus absoluut niet. Hij hoopt zelfs om ooit met Willebroek in tweede klasse te spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties