Elano niet tevreden omwille van vele vervangingen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Elano niet tevreden omwille van vele vervangingen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elano, middenvelder bij Manchester City, is niet tevreden over manager Mark Hughes. Hij wordt de laatste tijd vaak naar de kant gehaald door de Welshman en afgelopen weekend mocht Elano zelfs niet opdraven tegen Tottenham Hotspur.

"Als ik op het veld sta, dan weet ik precies wat hij wil. Maar zodra ik eraf moet, of niet speel, krijg ik geen feedback van hem. Dat is zijn recht want hij is de manager. Ik zal altijd mijn best doen, maar deze situatie is hoegenaamd niet goed voor mijn gemoedsrust", aldus Elano op Sky Sports News.

De 27-jarige Braziliaanse international kwam in de zomer van 2007 over voor vele miljoenen van Shakhtar Donetsk. Onder de vorige coach, de Zweed Sven-Göran Eriksson, was hij een basispion in het elftal van Manchester City en hij groeide er ook snel uit tot de publiekslieveling. 

Straks gaat de internationale transfermarkt weer open en Elano wil doodgraag het ongelijk van Mark Hughes bewijzen. "City heeft een groot project en het beschikt over iets waar weinig andere clubs ook hebben: geld. Ik wil spelen en mijn steentje bijdragen. Ik heb veel respect voor de manager, maar ik voel me enkel maar gelukkig als ik speel", gaat Elano verder.

De Engelse tabloids speculeren al over een vertrek van de Braziliaan in de winterstop. Ook Michael Ball, Nedum Onouha, Dietmar Hamann en Darius Vassell zouden moeten opkrassen in het City of Manchester Stadium.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties