PD Kort: Real wint, Villarreal onderuit

De Nijs Michael
| 0 reacties
PD Kort: Real wint, Villarreal onderuit

In de Primera Division stonden gisteren al drie partijen op het programma. Villarreal ging thuis onderuit tegen Valladolid, Real won daarentegen wel van Recreativo en springt zo over Villarreal naar de tweede plaats. Sevilla en Valencia speelden gelijk.

Villarreal kreeg met Valladolid een gevaarlijke klant op bezoek. De Spaanse middenmoter verraste eerder dit seizoen al Real Madrid en ook in El Madrigal maakten de bezoekers hun reputatie waar. Jonathan Sesma was de kwelduivel van dienst, hij scoorde twee doelpunten in de eerste helft. Pedro Leon kon de eindstand uiteindelijk vastleggen op 0-3.

Real Madrid maakte daarentegen geen fout. De hoofdstedelingen wonnen hun thuiswedstrijd tegen laagvlieger Recreativo met 1-0. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Sneijder, de Nederlander verschalkte de bezoekende doelman met een boogbal. 

Ook Sevilla en Valencia kwamen gisteren al in actie. Beide ploegen stonden bij aanvang van de partij broederlijk naast elkaar in de stand en ook na het laatste fluitsignaal was dat het geval, de partij eindigde namelijk op 0-0. Daardoor staan Valencia en Sevilla nu op een gedeelde vierde stek.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties