Analyse Antwerpse eerste provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Antwerpse eerste provinciale

Afgelopen weekend stond de laatste volledige speeldag van 2008 op het menu in de Antwerpse provinciale reeksen. Oosterzonen mag alvast met een heel goed gevoel de overgang van oud naar nieuw vieren.

Oosterzonen niet te stuiten
Oosterzonen staat na de 2-0-zege tegen Ternesse op plaats een met 43 punten. Dat zijn er vijf meer dan dichtste achtervolger Zwarte Leeuw. Oosterzonen heeft wel nog een wedstrijd te goed. Zwarte Leeuw is ook aan een hele goede reeks bezig. Het won met forfaitcijfers van Vlimmeren. Als er een ploeg is die Oosterzonen nog van de titel kan houden, dan zal het Zwarte Leeuw zijn. De nummer drie, Nieuwmoer, staat al twaalf punten achter op de leider. Het won afgelopen weekend wel, met het kleinste verschil van rode lantaarn Kontich.

Edegem zakt weg
Met Belgica Edegem gaat het niet goed. Na enkele mindere resultaten staat het samen met Wuustwezel en 's Gravenwezel op een op twee na laatste plaats. Afgelopen weekend kaapte Branddonk drie broodnodige punten weg uit Edegem. 's Gravenwezel en Wuustwezel verdeelden de punten onderling.

Katelijne pikt aan
Katelijne won het voorbije weekend met het kleinste verschil bij FC De Kempen. Katelijne staat daardoor op amper drie punten van de derde plaats. Wijnegem won niet. Het deelde de punten met Arendonk. Wijnegem miste daardoor de kans om naast Nieuwmoer en Houtvenne op de derde plaats te komen. Die laatste club won met 0-2 van Herentals.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties