Grosjean moet vrezen voor job bij Brussels

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Grosjean moet vrezen voor job bij Brussels

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De situatie ziet er niet goed uit voor Brussels-trainer Marc Grosjean. Wellicht wordt hij woensdag de laan uitgestuurd door Brussels-voorzitter Johan Vermeersch als die terugkomt van een vakantie in het buitenland.

Johan Vermeersch had vorige week na de nederlaag tegen SK Ronse gezegd dat hij de hele technische staf zou ontslaan als Brussels dit weekend zou verliezen van SK Beveren. Dat gebeurde ook want het werd 2-1 voor de club uit het waasland.

"Ik ben zwaar ontgoocheld. We hebben een team met ervaring in de eerste klasse en toch staan we pas op de zevende plaats. Woensdag keer ik terug naar de club en zal ik beslissingen nemen", laat de preses weten vanuit zijn vakantieoord aan de krant Het Nieuwsblad.

"De voorbije maanden heb ik tot twee keer toe ingegrepen. Nu kan ik er niet meer om heen. Trainer Marc Grosjean kon er in deze zes maanden het maximum niet uithalen", aldus nog Vermeersch. Assistent-trainer Edy De Bolle wachtte woensdag alvast niet af en stapte al uit eigen beweging op.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties