Salcido besluit om toch bij PSV te blijven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Salcido besluit om toch bij PSV te blijven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlos Salcido, een Mexicaanse international die voor PSV Eindhoven speelt, heeft besloten om toch bij de regerende Nederlandse landskampioen te blijven. Omroep Brabant meldt vandaag dat de verdediger dit heeft laten weten aan de Mexicaanse pers.

De 28-jarige Carlos Salcido zou een positief gesprek gehad hebben met het bestuur van PSV Eindhoven. De Mexicaan was de jongste tijd niet meer gelukkig in Nederland en wilde graag tijdens de winterstop vertrekken, maar op dat voornemen is hij dus teruggekomen. Hij zal nu zeker het seizoen uitdoen bij de Lampenclub.

Salcido is momenteel op vakantie in zijn vaderland. Over zijn situatie bij PSV Eindhoven wil hij voorlopig niet veel meer vertellen. Het is geen geheim dat het niet goed gaat tussen Salcido en PSV-trainer Huub Stevens. Begin deze maand liet de Mexicaan weten dat hij het helemaal gehad had met de ex-coach van Schalke 04, Hertha Berlijn en Hamburg SV.

Net als PSV is Salcido bezig aan een wisselvallig seizoen. Stevens gebruikt hem op verschillende posities in de achterste linie. De international kan daar maar moeilijk mee overweg. Momenteel staat PSV Eindhoven op een vierde plaats in de Eredivisie en volgt het al op elf punten van competitieleider AZ Alkmaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties