Gascoigne: '2008 was voor mij verschrikkelijk jaar'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gascoigne: '2008 was voor mij verschrikkelijk jaar'
Foto: © SC

Paul Gascoigne heeft nog eens van zich laten horen. Hij liet weten dat 2008 voor hem een verschrikkelijk jaar was en dat hij vaak op het punt stond om zich van het leven te benemen.

De 12-jarige zoon van Paul Gascoigne liet onlangs nog weten dat zijn vader niet lang meer te leven zou hebben. De ex-voetballer is dat nu ook zelf beginnen beseffen en weet dat hij nu zijn laatste kans krijgt om er nog iets van te maken. Momenteel probeert hij af te kicken van drank en drugs in een ontwenningskliniek in het zuiden van Engeland.

Gascoigne noemt het jaar 2008 het lastigste en moeilijkste uit zijn leven. "Het was een verschrikkelijk jaar. De drankduivel heeft me verschillende keren bijna tot zelfmoord gedreven. Op een bepaald moment hebben ze me 'geestelijk ziek' genoemd. Dat vond ik nog het zwaarste. Op die dag is er een stukje van mij gestorven", aldus Gascoigne.

"Het verschil met vandaag is dat ik nu wel weet hoe ik hieruit kan komen. Ik besef dat ik niet meer mag drinken, want anders zal mij dat fataal worden", besluit het voormalige enfant terrible van het Engelse voetbal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties