Vier spelers mogen weg bij B. Mönchengladbach

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Vier spelers mogen weg bij B. Mönchengladbach
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Borussia Mönchengladbach heeft zich al flink versterkt met het oog op de terugronde, maar dat betekent ook dat er een aantal spelers moeten vertrekken. Zo hebben al vier spelers te horen gekregen dat ze mogen uitkijken naar een ander team.

De vier spelers die van trainer Hans Meyer rode lantaarn Borussia Mönchengladbach mogen verlaten, zijn Alexander Voigt, Sebastian Svärd, Marcel Ndjeng en Uwe Gospodarek. Ze hebben de toestemming gekregen om tot 10 januari een nieuw team te zoeken.

"Voor de winterstop hebben we al een gesprek gevoerd met desbetreffende spelers. In de tweede seizoenshelft zullen ze praktisch geen speelkansen meer krijgen", vertelde de nieuwe technische directeur Max Eberl aan het weekblad Kicker. Eerder dit seizoen kregen ook al Sascha Rösler, Soumaila Coulibaly en Sharbel Touma te horen dat ze weg moesten. Zij hebben nog geen nieuw team gevonden.

Uwe Gospodarek, door de komst van Logan Bailly overbodig geworden, stond dit seizoen in zeven partijen tussen de palen maar de routinier kon Meyer niet overtuigen. Voigt, in het verleden nog in actie voor Roda JC, kwam niet verder dan invalbeurten. Middenvelder Svärd werd maar een keer gebruikt, Ndjeng negen keer.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties