Blijft Culina alsnog bij PSV?

De Nijs Michael
| 0 reacties
Blijft Culina alsnog bij PSV?
Foto: © SC

Enkele dagen geleden leek de transfer van Jason Culina naar het Australische Gold Coast United in kannen en kruiken, maar de polyvalente speler is in extremis gaan twijfelen. PSV heeft hem namelijk een aanlokkelijk voorstel gedaan.

PSV nam Culina in januari 2005 voor ruim één miljoen euro over van reeksgenoot FC Twente. Het contract van de polyvalente linkspoot loopt deze zomer echter af, waardoor niets een terugkeer naar zijn geboorteland in de weg leek te staan. Culina kan bij de Australische eersteklasser Gold Coast United een jaarsalaris van 580.000 euro in ontvangst nemen.

PSV heeft Culina in extremis echter een contractverlenging aangeboden en daardoor twijfelt de international opnieuw over zijn toekomstplannen. Bovendien heeft de 32-jarige speler zich onlangs als rechtsachter in de basis gespeeld. Naast PSV zou overigens ook Dinamo Zagreb nog roet in het eten van Gold Coast kunnen gooien, de Servische topclub biedt Culina namelijk een jaarloon van 900.000 euro.

"Als een club als PSV hem een aanzienlijk bod doet, moet hij dat wel in overweging nemen", zegt een anonieme bron in Gold Coast. "Hij heeft beloofd snel een beslissing te nemen. Hij is enthousiast over de mogelijkheden en om onderdeel te zijn van een groot nieuw project."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties