Scolari bedankt Frank Lampard

Scolari bedankt Frank Lampard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea won afgelopen zaterdag met 2-1 van Stoke City. Frank Lampard zorgde in blessuretijd voor de winnende treffer. Zijn coach, Luiz Felipe Scolari, zag het graag gebeuren.

"Als je in nood zit, is er altijd nog Frank Lampard (foto rechts)", aldus de manager van de Londense club tegenover de BBC. Luiz Felipe Scolari (foto boven) stond voor aanvang van de wedstrijd tegen Stoke behoorlijk onder druk. "Dat klopt, maar die druk voel ik nu niet meer. Het was vooral belangrijk om de drie punten op Stamford Bridge te houden."

De Braziliaan waarschuwde voor aanvang van de wedstrijd ook voor de standaardsituaties, de grote sterkte van Stoke. "Ik ben blij dat we geen doelpunt hebben binnengekregen via een inworp, hoekschop of vrijschop", aldus Scolari.

Aan de overkant zag de manager van Stoke City, Tony Pulis, drie levensbelangrijke punten aan zijn neus voorbijgaan. "Dit komt bijzonder zwaar aan, al moet ik Chelsea ook feliciteren. We wisten dat het moeilijk zou worden om de voorsprong te verdedigen. Onze doelman, Thomas Sorensen, was briljant. Jammer genoeg volstond dat niet om punten te pakken. Ik kan niemand van mijn team iets verwijten. De jongens hebben er alles aan gedaan"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties