Watson kiest Wigan Athletic boven Middlesbrough

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Watson kiest Wigan Athletic boven Middlesbrough

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ben Watson zet zijn carrière verder bij Wigan Athletic. 'The Latics' troefden hierbij FC Middlesbrough af. De talentvolle middenvelder komt over van tweedeklasser Crystal Palace.

De 23-jarige Ben Watson wordt in het JJB Stadium de opvolger van Wilson Palacios die ervoor koos om voortaan voor Tottenham Hotspur te voetballen. Het transferbedrag dat Wigan Athletic betaalde aan de Londenaren voor de overgang, is niet bekendgemaakt. De Engelse belofteninternational heeft een contract ondertekend tot de zomer van 2012.

Steve Bruce, de manager van The Latics, is op de clubwebsite erg opgetogen met de komst van Watson. "We volgen hem al een tijdje en we zijn ervan overtuigd dat hij hier de volgende stap in zijn loopbaan zal kunnen maken. Hij heeft heel wat in zijn mars: doelgericht, snel, fysiek sterk en een veelbelovende toekomst", aldus Bruce.

Ben Watson speelde in totaal 170 officiële wedstrijden voor Crystal Palace en was er ook bij toen de club uit het zuiden van Londen in het seizoen 2004/05 een jaartje in de Premier League actief was.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties