West Ham gelooft in jong Iers talent

Mathias Dumarey
| 0 reacties
West Ham gelooft in jong Iers talent

West Ham United heeft de 19-jarige Terry Dixon voor langere tijd aan zich gebonden. De 19-jarige Ier werd een jaar geleden door Tottenham Hotspur aan de kant geschoven na een reeks van zware blessures. Bij 'The Hammers' mocht hij revalideren.

Terry Dixon heeft van West Ham United een jaar lang de tijd gekregen om volledig te herstellen. Het heeft de jonge aanvaller meteen ook een contract aangeboden voor drie seizoenen. Op zijn zeventiende kreeg Dixon al een contract bij Tottenham Hotspur, maar in zijn eerste seizoen schoot zijn knieschijf uit de kom. Toen hem dat in 2007 nog eens overkwam, besloten de Londenaren hem op straat te zetten. De carrière van Dixon leek zo al voorbij nog voor ze goed en wel begonnen was.

West Ham United geloofde wel nog in de jongeling en bood hem aan te revalideren bij hen. Binnenkort mag de Ierse jeugdinternational het veld weer op om te trainen. "Ik mag volgende week eindelijk weer voetballen en ik hoop dat ik op het einde van dit seizoen op het niveau van het eerste elftal kan komen", zegt Dixon op BBC Sport. "Ik wil de club terugbetalen voor het vertrouwen dat ze in mij gehad hebben. Als het dit seizoen niet is, dan zeker volgend seizoen", besluit de jonge Ier. (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties