Collins John verlaat NEC Nijmegen per direct

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Collins John verlaat NEC Nijmegen per direct
Foto: © SC

Collins John (foto) vertrekt per direct bij NEC Nijmegen. De aanvaller werd gehuurd van FC Fulham. NEC had een eenzijdige optie om daarna de speler definitief weg te halen, maar licht die niet.

"Noch Collins John noch de club is erin geslaagd om hem tot een belangrijke speler van NEC te maken. Hij heeft dit seizoen niet veel gespeeld en ook voor de rest van het seizoen zijn er geen perspectieven meer voor hem bij NEC", zegt Carlos Aalbers, manager technische zaken van de club, op de officiële website van de Nederlandse club.f

"In die omstandigheden is het beter om als volwassen mensen bij elkaar te gaan zitten en te beslissen om in alle vriendschap uiteen te gaan", gaat Aalbers nog verder. Collins John speelde in amper vijf wedstrijden dit seizoen en in februari werd hij door trainer Mario Been uit de selectie gegooid omdat hij niet aan de norm voldeed.

John geeft aan teleurgesteld te zijn over zijn periode bij NEC. Hij weet nog niet waar de toekomst van zijn carrière ligt en zal nu de komende weken de mogelijkheden bekijken. John was ondertussen ook al twee keer Nederlands international.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties