Stekelenburg: "Zowel boos als teleurgesteld"

Geoffrey Verbruggen
| 3 reacties
Stekelenburg: "Zowel boos als teleurgesteld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maarten Stekelenburg vraagt Ajax om een oplossing voor de beslissing van coach Marco van Basten (foto rechts) om hem voor de rest van het seizoen te vervangen door Kenneth Vermeer.

Stekelenburg (foto boven) kreeg het slechte nieuws gisteren te horen voor de UEFA Cup-wedstrijd in en tegen Marseille. "Ik ging ervan uit dat ik eerste keeper zou blijven", vertelt de geprikkelde doelman aan het Algemeen Dagblad. "Ik ben zowel boos als teleurgesteld. Op dit moment heb ik geen motivatie meer. Maar je moet verder."

Rob Jansen, de zaakwaarnemer van Stekelenburg, nam vanmorgen al telefonisch contact op met Ajax' technisch manager Danny Blind. Stekelenburg heeft in Amsterdam nog een contract tot 2012. "Ik denk echter niet dat ik de concurrentie aan ga met Vermeer. Wel ga ik bekijken wat voor mij wel en geen opties zijn", zegt Stekelenburg.

"Ik sprak ook nog niet met bondscoach Bert Van Marwijk. Ik weet dus nog niet of ik geselecteerd ben voor de komende interlands." Op 28 maart en 1 april speelt Oranje WK-kwalificatieduels tegen Schotland en Macedonië. Beide partijen vinden plaats in het stadion van Ajax.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties