Speeldag: 1/8 Finales (T)
Stadion: Stade Geoffroy Guichard
Mirallas uitgeschakeld
Kevin Van Cutsem

Werder Bremen heeft zich makkelijk geplaatst voor de volgende ronde. De Duitsers speelden gelijk bij het Saint-Etienne van Kevin Mirallas, nadat ze eerder de heenwedstrijd winnend hadden afgesloten.

De heenwedstrijd tussen Werder Bremen en Saint-Etienne eindigde op een 1-0 overwinning voor de Duitsers. Het was dus zaak voor de Fransen om een goed resultaat neer te zetten en vooral geen doelpunt tegen te krijgen.

Maar al na 6 minuten spelen kon de ploeg van Kevin Mirallas (60 minuten tussen de lijnen) dat plan opbergen. Een hoekschop werd door Sebastian Prodl in doel gewerkt: 0-1.

Op het half uur deed Pizarro het licht helemaal uit voor de Fransen. Benalouane en Grax konden na rust nog milderen tot 2-2 maar het is Werder Bremen dat een ronde verder mag.