Benitez laat sterren verlengen

Yves Dekoning
| 0 reacties
Benitez laat sterren verlengen

Op Anfield is het de laatste dagen aanschuiven om een nieuw contract te ondertekenen. Vandaag raakte bekend dat twee basisspelers hun lot geruime tijd aan Liverpool FC verbinden.

Na Rafael Benitez en zijn assistenten is het nu tijd voor de spelers om hun nieuwe contracten te tekenen. Kapitein Steven Gerrard heeft een akkoord om zijn huidige contract met twee jaar te verlengen. De 28-jarige middenvelder zal dan tot 2013 aan Liverpool zijn verbonden.

Gerrard speelt al zijn hele carrière bij de Reds en is ook van plan om er zijn verdere loopbaan te blijven."Ik ben al mijn hele leven fan van Liverpool FC en het zal fantastisch zijn om na mijn carrière te kunnen zeggen dat ik alleen daar heb gespeeld."

Ook Dirk Kuyt heeft een akkoord bereikt met Liverpool FC. De Nederlandse aanvaller zal tot 2012 op Anfield onder contract liggen. Een belangrijk signaal van de 28-jarige speler. Manager Benitez was uiterst tevreden met de deals. Hij gaf nog mee dat het niet moeilijk was om tot een akkoord te komen omdat beiden dolgraag bij Liverpool spelen. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties