"Dembele blijft bij AZ"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
"Dembele blijft bij AZ"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AZ kan vanavond tegen Vitesse de tweede landstitel uit zijn geschiedenis vieren. Moussa Dembele heeft daar een groot aandeel in, maar ondanks de interesse van Europese toppers gaat voorzitter Scheringa ervan uit dat hij volgend jaar in Alkmaar blijft.

Het lijstje met Europese topploegen die de naam van Dembele in hun notitieboekeje hebben neergepend, is lang. Juventus, Fiorentina, Arsenal, Inter Milaan, Sevilla, Atletico Madrid, ... Allemaal willen ze de man die over water kan lopen aan hun elftal toevoegen.

 

Bij AZ zijn ze echter niet van plan de Belgische tovenaar zomaar te laten gaan. “Moussa wil voorlopig zijn contract niet verlengen”, zegt Scheringa in HNB. “Maar hij heeft hier nog een overeenkomst tot 2011. Hij is nog jong en kan hier nog veel leren. Ik ga ervan uit dat hij hier volgend jaar nog altijd speelt.”

 

Praten na titel

 

Dembele zelf wil pas na de titel over zijn toekomst praten. Eerder gaf hij al wel aan dat hij ook met AZ en Louis Van Gaal de Champions League wil spelen, maar de buitenlandse verleiding blijft natuurlijk zeer groot.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties