Hargreaves moet vrezen voor einde carrière

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Hargreaves moet vrezen voor einde carrière
Foto: © SC

Lange tijd hebben we niets meer gehoord van Owen Hargreaves. De Engelse international is in november geopereerd aan beide knieën en de BBC weet dat de middenvelder van Manchester United moet vrezen voor zijn loopbaan.

Owen Hargreaves heeft in zijn tweede contractjaar bij Manchester United haast niet gespeeld. Een zware operatie in november aan beide knieën houdt hem al een hele tijd van de voetbalvelden. De speler zelf mag pas weer aan voetballen denken als hij geen last meer ondervindt aan de knieën en voorlopig is dat nog niet het geval. Hargreaves zelf gelooft er echter nog altijd in dat hij ooit terug op het hoogste niveau zal kunnen voetballen.

Hargreaves speelde dit seizoen twee wedstrijden. Hij kwam als invaller in actie tegen FC Liverpool en startte in de basis tegen Chelsea FC. In beide gevallen ging het om een competitiewedstrijd. Sinds zijn operatie werd de datum voor zijn heroptreden steeds maar uitgesteld. In totaal speelde Hargreaves in twee seizoenen bij The Mancunians 25 competitiewedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties