Asselman gooit Sylla uit selectie én is kop van jut

Asselman gooit Sylla uit selectie én is kop van jut
Foto: © SC

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

FCV Dender verdwijnt uit de hoogste afdeling. De club uit Denderleeuw ging ten onder bij Lierse en maakt zo geen kans meer op het behoud. De supporters van de Oost-Vlamingen keerden zich op het Lisp massaal tegen trainer Patrick Asselman.

Johan Boskamp was afgelopen seizoen aangesteld als hoofdcoach van Dender, maar de Nederlander stapte vlak voor de eindronde op na een aanslepende ruzie met assistent-coach Patrick Asselman. De laatst genoemde nam het roer over tijdens de eindronde, maar hij slaagde er niet in om Dender op het hoogste niveau te handhaven. "Asselman buiten", scandeerde de misnoegde spionkop van Dender na de degradatie van hun club.

"Dender is belangrijk, niet ik. Ik wist dat ik de zwarte piet zou krijgen, indien we zouden degraderen. Wat me vooral stoort, is het gebrek aan professionalisme bij enkele spelers", schiet Asselman in HNB met scherp op zijn spelers. "Ik gooide Sylla en Martinovic uit de selectie, omdat ze tot een stuk in de nacht in het nachtleven gesignaleerd werden. Onvergeeflijk. Terwijl Steven De Petter, die al twee maanden voor Westerlo getekend heeft, en een geroutineerde prof als Eric Deflandre, er tot de laatste snik voor streden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties