Negredo wil doorbreken bij Real Madrid

Yves Dekoning
| 12 reacties
Negredo wil doorbreken bij Real Madrid

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid probeert opnieuw een team van supersterren te worden. Toch hoopt een jonge Spaanse spits zich na een uitleenbeurt door te drukken bij de Koninklijke.

Alvaro Negredo kwam de voorbije twee seizoenen uit voor Almeria, maar Real Madrid had een terugkoopclausule. Florentino Perez heeft besloten om die clausule te gebruiken en de 23-jarige aanvaller terug naar Bernabeu te halen. De toekomst van Negredo is nog onzeker, maar hij hoopt een kans te krijgen om zijn kunnen bij Real te tonen.

"Ik weet nog steeds niet wat er zal gebeuren, maar het feit dat ze me terug roepen toont aan dat ik goed bezig was de laatste twee seizoenen. Perez heeft me gezegd nu te rusten en dan zien we wel wat er gebeurt. Mijn eerste keuze is om te blijven, maar het is voor een jeugdspeler niet gemakkelijk om kansen te krijgen."

"Als Real me toch wil verkopen, dan zal ik mezelf niet laten gebruiken als pasmunt om een andere speler binnen te halen. Valencia zou ik eventueel zien zitten, het is een grote club en Unai Emery is een schitterende trainer. Ik heb eerder al aangegeven dat ik graag samen met Fernando Torres zou samenspelen, maar ik wil daar nu niet over praten. Ik ben nog steeds een speler van Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties