Real Madrid denkt niet meer aan Villa

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Real Madrid denkt niet meer aan Villa
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Villa (foto) trekt volgend seizoen zeker niet naar Real Madrid. In een interview met de radiozender RNE laat technisch directeur Jorge Valdano weten dat de hoofdstedelingen geen nieuwe poging meer zullen ondernemen.

"Real Madrid gaat geen poging meer ondernemen om David Villa aan te trekken. De voorzitters hebben onlangs opnieuw met elkaar gesproken en we kregen de bevestiging van wat we al wisten, dat Villa niet te koop is. We hebben nu begrepen dat zijn komst niet meer haalbaar is en zijn momenteel druk doende met een alternatief. Het spreekt voor zich dat we geen namen zullen noemen", aldus Jorge Valdano.

Het zag er nochtans lange tijd naar uit dat Valencia zinnens was om Villa te verkopen. Met het geld zou toch een deel van de grote schuldenberg van de club kunnen weggewerkt worden. Valencia-voorzitter Manuel Llorente heeft bevestigd dat hij wel degelijk met de voorzitters van FC Barcelona en Real Madrid had gesproken over een mogelijke overgang. Valencia had een som van 45 miljoen euro op zijn hoofd geplakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties