Vitesse haalt aanvaller weg bij Bochum

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Vitesse haalt aanvaller weg bij Bochum
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vitesse heeft zich versterkt met de Turkse aanvaller Sinan Kaloglu. De 28-jarige spits komt over van VfL Bochum en ondertekent vandaag in Arnhem een contract voor twee seizoenen.

Vitesse toonde vorig seizoen al belangstelling voor Kaloglu, maar destijds kwam het niet tot een transfer. Beide partijen bleven contact houden. 

"Kaloglu is, ondanks zijn lengte, een wendbare speler. Niet alleen is hij technisch goed, hij is balvast en laat anderen beter voetballen. Niet voor niets wordt hij Turkije de koning van de assists genoemd. Aan hem de taak om het beter te doen dan de topscorer van afgelopen seizoen", aldus technisch directeur Marc Van Hintum.

Kaloglu zelf is eveneens tevreden met zijn overgang naar Vitesse. "Ik ben zeer gelukkig om voor Vitesse te voetballen. Ik ga er alles aan doen om het getoonde vertrouwen terug te betalen in doelpunten."

Kaloglu speelde tot dusver 184 competitiewedstrijden in het betaalde voetbal en scoorde daarin 57 doelpunten. Afgelopen seizoen was hij goed voor drie treffers in 18 Bundesligaduels. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties