Bent (Spurs) vertrekt richting Sunderland

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bent (Spurs) vertrekt richting Sunderland
Foto: © SC

Darren Bent (foto) verlaat Tottenham Hotspur voor een avontuur bij FC Sunderland. De spits mocht vertrekken op White Hart Lane. De transfersom zou zowat 16,5 miljoen euro bedragen.

Darren Bent moet in Sunderland enkel nog de medische keuring doorstaan en als dat in orde is kan hij in het Stadium of Light een overeenkomst ondertekenen. Bent is eigenlijk de tweede keuze van Sunderland, want eigenlijk wilde het Peter Crouch wegplukken bij Portsmouth. Het was echter... Tottenham die met de boomlange aanvaller ging lopen.

Door de komst van Crouch naar Londen werd Darren Bent plots overbodig. Voor Sunderland dan maar het signaal om hem weg te halen. Tottenham betaalde destijds twintig miljoen euro voor de aanvaller, maar Sunderland wilde niet verder gaan dan veertien miljoen euro. Uiteindelijk werd er een compromis gevonden van 16,5 miljoen euro.

Voor Darren Bent wordt Sunderland de vierde club in zijn carrière. Naast Tottenham stond hij eerder ook nog onder contract bij Ipswich Town en Charlton Athletic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties