Real schittert nog niet, maar wint

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Real schittert nog niet, maar wint
Foto: © SC

Het sterrenelftal van Real Madrid schittert nog niet, maar opende de competitie wel met een driepunter. In het Estadio Santiago Bernabeu legde de Koninklijke Deportivo La Coruña met 3-2 over de knie.

Kaka kreeg in de eerste minuut al een uitstekende kans, maar de Braziliaan faalde in de afwerking. Net voor het half uur lag hij wel aan de basis van de 1-0. Met een slim passje zonderde hij Benzema alleen af voor doel. De Fransman besloot nog op de paal, Raul tikte de rebound eenvoudig binnen.

Real liet Deportivo makkelijk terug in de wedstrijd komen. Vier minuten na de openingstreffer kon Riki een vrije trap van dichtbij voorbij Iker Casillas knikken. Cristiano Ronaldo lukte zijn eersteling voor de Madrilenen vanop de stip, maar net na rust stonden de bordjes opnieuw gelijk. Met een knappe schuiver zorgde Juan Valeron voor een oorverdovende stilte in het stadion.

Op het uur zorgde Lassana Diarra voor opluchting bij Los Galacticos, la segunda edicion. De Fransman speelde zichzelf knap vrij en liet met een verwoestend schot doelman Daniel Aranzubia volledig kansloos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties