Meldert
Tempo Overijse
Datum: 15/11/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert en Overijse delen de punten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert en Overijse delen de punten
Foto: © SC

Op de keper beschouwd konden beide ploegen zich verzoenen met een terechte puntendeling. Tot twee keer toe haalde de thuisploeg een achterstand op.

Een te trage opbouw aan beide kanten kon de toeschouwers amper verwarmen. Leyman knalde op de paal en De Voeght vond De Valck op zijn weg. El Addouly liet een dot van een kans onbenut. Vergeylen omzeilde de buitenspelval en Valgaerts mocht de score openen. Toen de bezoekende verdediging aarzelde vlamde De Pauw de gelijkmaker tegen de netten.

Blijkbaar was bij Meldert de koffie slecht verteerd en De Voeght nam het vroege kerstgeschenk dankbaar aan. Ook aan de overzijde leken ze al in feeststemming zodat Van Nyvel de bordjes in evenwicht kon brengen. Beide ploegen trokken nu alle registers open op zoek naar de winst. Een knal van Francis verdween in corner en Camara stuitte op De Valck. Valgaerts mikte voorlangs en Wauters kopte nipt over. Taelemans kopte rakelings naast en de eindscore wijzigde niet meer.

VB Meldert: De Valck, Coenen (62’ Wauters), Wellens, Leyman, Verdeyen, Van Nyvel, De Pauw, Aelbrecht (21’ El Addouly), Amazou (62’ Houman), Melkert en Madawa.

Tempo Overijse: Verelst, K. Taelemans, Michiels, Claes, Buyuk, Camara, Francis, Vergeylen, Valgaerts, De Voeght en Tom Taelemans.

Doelpunten: 32’ Valgaerts 0-1, 38’ De Pauw 1-1, 46’ De Voeght 1-2, 54’ Van Nyvel 2-2

Kaarten: geel: Coenen, Claes, Francis en Camara; rood: Kevin Taelemans