Vrasene
Meldert
Datum: 28/11/2009 19:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vrasene
Meldert haalt eerherstel bij Vrasene
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert haalt eerherstel bij Vrasene
Foto: © SC

Na enkele teleurstellende weken kon Meldert nog eens met een zege pronken. Pas tegen het einde kon Vrasene enigszins de eer redden.

Het eerste gevaar was voor de thuisploeg weggelegd. Vyaene miste eerst de goede richting en knalde nadien op De Valck. Ook Van Lokeren vond De Valck op zijn weg. Meldert nam stilaan de match in handen. De Grave schroeide de handen aan een kanonbal van De Pauw. Sleewaegen vergat een mistasten bij Vrasene uit te buiten. Joris stopte Van Nyvel foutief en Melkert dankte van op de stip. Amper twee minuten later was de thuisploeg uitgeteld na een knal van Madawa. Toen Janssens zich verslikte op Melkert scoorde deze opnieuw van op de stip.

Kort na de koffie zag het er helemaal hachelijk uit voor Vrasene. Janssens mocht gaan douchen na een fout op Leyman en Melkert bood Madawa de volgende treffer aan. De thuisploeg zocht de eerredder maar De Valck maakte een voorzetschot van Perez onschadelijk. Toen Schelfhaut een hoekschop verlengde lukte het dan toch. Even later kon Vyaene de pil nog enigszins verlichten.

FC Vrasene: De Grave, Maes, Bulté, Janssens, Schelfhaut, Perez, Vyaene, Joris (78’ Daelman), De Breucker, Van Lokeren (78’ Heungens) en Vereertbrugghen.

VB Meldert: De Valck, De Pauw, Wellens, Leyman, Verdeyen, Van Nyvel (64’ Wauters), Houman, Amazou (75’ Coenen), Melkert, Madawa en Sleewaegen (66’ Turk).

Doelpunten: 37’ Melkert 0-1; 39’ Madawa 0-2; 45’ Melkert 0-3; 54’ Madawa 0-4; 68’ Schelfhaut 1-4; 73’ Vyaene 2-4.

Kaarten: Geel: Joris, De Breucker, Vereertbrugghen en Madawa. Rood: 50’ Janssens (2x geel).