Valencia blijft steken bij La Coruna

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Valencia blijft steken bij La Coruna
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Valencia, tegenstrever van Club Brugge in de Europa League, heeft vanavond 0-0 gespeeld bij La Coruna.

Ondanks de aanwezigheid van sluipschutter David Villa is Valencia er niet in geslaagd de drie punten te halen bij Deportivo La Coruna. Toch mag dit geen slecht resultaat genoemd worden, want Depor staat dit seizoen mooi in de subtop geparkeerd.

Door dit puntje blijft Valencia vierde in het klassement met tien punten achterstand op leider Barcelona. Deportivo staat 6de met 27 punten, dat is er ééntje meer dan Athletic Bilbao, tegenstrever van Anderlecht in de Europa League. De Basken won gisteren al met 2-0 van Osasuna.

Atlético Madrid haalde een puntje op de Canarische Eilanden bij Tenerife. Het werd 1-1. Na 22 minuten stond de eindstand al op het bord. Nino opende voor Tenerife, Jurado stelde gelijk.

Villarreal klimt door een 2-0 thuiszege tegen Santander naar de negende plaats in het klassement. Bij de bezoekers deed ex-Anderlechtspeler Tchité bijna een uur mee voor hij naar de kant moest.

Gisteren won Real Madrid al met 6-0 van Zaragoza. Barcelona was actief op het WK voor clubs waar het de wereldtitel won.

De andere uitslagen vandaag:

Valladolid - Gijon 2-1
Espanyol - Almeria 2-0
Malaga - Mallorca 2-1
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties