Opent Abramovic portefeuille in januari?

Wouter Laeremans
| 1 reacties
 Opent Abramovic portefeuille in januari?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea kent een dipje en wil deze winter nieuw bloed aantrekken. Roman Abromovic moet daarvoor wel diep in zijn buidel tasten. Hij zou 60 miljoen euro klaar hebben staan voor onder andere Aguëro en Leko.

Bovenaan zijn verlanglijstje prijken volgens de Britse tabloid The Sun Sergio Aguëro van Atletico Madrid en Jerko Leko, verdedigende middenvelder bij AS Monaco. De aanvaller van Atletico zou 40 miljoen euro moeten kosten, maar geld is geen probleem voor de rijke Rus.

Als de twee niet komen, dan wil Chelsea volgens insiders Luis Suarez van Ajax, AS Roma-middenvelder Daniele De Rossi of de jonge Jack Rodwell van Everton losweken.

Chelsea doet het momenteel niet zo goed, de troepen van Ancelotti konden de laatste 6 matchen nog maar 1 keer winnen. In januari ziet de ploeg uit Londen bovendien Drogba, Kalou en Obi Mikel vertrekken naar de Africa Cup. Ook op Michael Essien kunnen de Blues even geen beroep doen, want de middenvelder is geblesseerd.

Abramovic zit mogelijk ook in het hoofd met het komende transferverbod. Chelsea wordt misschien gestraft, omdat ze de jonge Gael Kakuta van het Franse Lens onrechtmatig naar Londen zouden gelokt hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties