John Terry verwikkeld in seksschandaal

Ward Callens
| 4 reacties
John Terry verwikkeld in seksschandaal
Foto: © SC

John Terry bevindt zich in het oog van een mediastorm in Engeland. Vrijdagavond raakte bekend dat de verdediger een affaire had met de ex-vrouw van Wayne Bridge. Hij dreigt nu zijn kapiteinsband bij de nationale ploeg te verliezen.

Vrijdag raakte bekend dat Chelsea-kapitein John Terry een buitenechtenlijke relatie had met Vanessa Perroncel, de ex-vrouw van zijn ploegmaat bij de Engelse nationale ploeg Wayne Bridge. De twee gingen pas in december uit elkaar.

 

In de Britse pers wordt nu volop gespeculeerd over de toekomst van de verdediger bij de nationale ploeg. Bondscoach Fabio Capello staat immers te boek als een strikte en gediscipineerde trainer.

 

Volgens de FA moet Capello beslissen over de toekomst van Terry als kapitein van de Engelse nationale ploeg. Die zou voorlopig willen afwachten vooraleer een definitieve beslissing te maken. Engeland speelt op 2 maart een vriendschappelijke interland tegen Egypte.

 

Bij Chelsea zijn ze alvast niet van plan maatregelen te nemen tegen hun kapitein. “Dit is een persoonlijke kwestie voor John Terry. De club zal John Terry en zijn familie alle steun geven die ze nodig hebben om dit te verwerken”, aldus een woordvoerder van de Londense club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties