Terjoden-Welle
Kemzeke
Datum: 07/02/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Sportpark Terjoden
Kemzeke kan net niet stunten bij Terjoden
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke kan net niet stunten bij Terjoden
Foto: © SC

Een bleke leidersploeg kon slechts tegen het einde van de wedstrijd een achterstand ongedaan maken. Tot een paar minuten voor affluiten had Kemzeke zelfs uitzicht op een onverhoopte zege.

Terjoden-Welle hield in de eerste helft de bal het meest in zijn bezit, maar veel nuttigs leverde dat niet op. Slechts een paar halve kansen konden de thuissupporters amper boeien. Kemzeke keek de kat uit de boom en dat leverde succes op. Eerst vlamde Buedts naast een leeg doel, maar net voor de rust kopte Filip Joos mooi binnen.

Een quasi identiek spelbeeld na de rust al moest Vleeschouwer zich reppen op een knal van De Coen en een vrije trap van Bellon. Met nog slechts een paar minuten op de klok vond Terjoden dan toch de opening. Met zijn 12de seizoenstreffer sleepte Yannick De Rouck alsnog een gelijkspel uit de brand.

SK Terjoden-Welle: Spittael-Speeckaert, De Paepe, Van Den Branden, De Meester, Bellon, De Backer, De Roeck (66’ De Coen), Van Canegem, De Mol, De Swaef, De Rouck.

Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, Ruymbeke, Saman, Silverans, Ruys, Amesian, Buedts (84’ Van Laecke), Joos, Antheunis, Van Hoyweghen (90’ Laureys), D’hondt.

Doelpunten: 41’ Joos 0-1, 88’ De Rouck 1-1.

Gele kaart: Antheunis.