Werder Bremen volgt duo van Hannover 96

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Werder Bremen volgt duo van Hannover 96
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Werder Bremen volgt momenteel heel nadrukkelijk de verrichtingen van Konstantin Rausch (foto) en Florian Fromlowitz. Beiden komen momenteel uit voor Hannover 96.

Het is het Duitse boulevardblad Bild dat met het nieuws uitpakt dat Konstantin Rausch en Florian Fromlowitz nadrukkelijk gevolgd worden door Werder Bremen. Trainer Thomas Schaaf wil zijn elftal weer wat gaan versterken. Hij ziet de 19-jarige verdediger Rausch als de ideale back-up voor Sebastian Boenisch terwijl Fromlowitz met Tim Wiese zou moeten strijden voor een plaatsje tussen de palen.

De 23-jarige Fromlowitz kwam in het doel van Hannover 96 terecht na de zelfmoord van Robert Enke. Hij doet het momenteel zeer goed ondanks de omstandigheden. Hannover staat momenteel in de gevarenzone in de Bundesliga. Fromlowitz werd eerder ook al aan VfB Stuttgart gelinkt.

Konstantin Rausch is een jeugdproduct van Hannover 96 en wordt al een tijdje als een veelbelovend talent beschouwd in Duitsland. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2013 in de AWD-Arena. Hannover zou voor de twee spelers samen een som van vijf miljoen euro willen vangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties