Willem II zet Groenendijk op de keien

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Willem II zet Groenendijk op de keien

Willem II heeft zijn trainer Alfons Groenendijk de wacht aangezegd. Hij moet het gelag betalen voor de zwakke resultaten van het team. De club uit Tilburg staat momenteel op de voorlaatste plaats in de Eredivisie.

Alfons Groenendijk krijgt geen vertrouwen meer van het bestuur van Willem II. Nochtans was de trainer afgelopen week nog strijdvaardig in de Nederlandse pers. "Ook ik maak fouten, maar ik doe alles met de intentie om Willem II omhoog te helpen. Ik geef alles voor deze mooie club en zolang ik dat van mezelf weet, weiger ik voortijdig de handdoek te gooien", liet Groenendijk optekenen in Voetbal International.

De clubleiding vond dat het tijd was voor verandering na de nederlaag woensdagavond op het veld van NEC Nijmegen. Voorlopig volgt Mark Schenning Groenendijk op. "Ondanks alle inspanningen die gedaan zijn om het team beter te maken, blijven de resultaten uit. We hadden niet langer meer het gevoel dat Alfons het tij zou kunnen doen keren", liet technisch directeur Harry van der Vegt vanmorgen weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties