Cacau blijft allicht langer in Stuttgart

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cacau blijft allicht langer in Stuttgart
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jeronimo Cacau (foto) gaat wellicht langer door als spits van de Duitse Bundesligaclub VfB Stuttgart. Speler en club zouden het eens zijn over een nieuw driejarig contract in Schwabenland.

Jeronimo Cacau en Stuttgart zijn het in grote lijnen eens over een nieuw contract. Er moeten enkel nog wat punten en komma's geplaatst worden. "Er worden geen problemen meer verwacht", aldus Horst Heldt, de technisch directeur, in Focus. Cacau stond nadrukkelijk in de belangstelling van enkele clubs uit de Primera Division. Voor FC Sevilla en FC Valencia waren in de markt voor de Braziliaanse spits.

Cacau (28) speelt al zijn hele loopbaan in Duitsland. Eerst stond hij onder contract bij 1.FCNürnberg en sinds 2003 speelt hij voor Stuttgart. De laatste weken is hij in bloedvorm. Hij scoorde vier keer tegen 1.FC Köln, was ook trefzeker tegen FC Barcelona en deed tweemaal de netten trillen tegen Eintracht Frankfurt. Cacau speelde in totaal al 169 competitiewedstrijden voor Stuttgart en scoorde daarin 57 keer.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties