Fred Rutten: "Wij willen winnen in Ajax"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Fred Rutten: "Wij willen winnen in Ajax"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat in de eredivisie de topper tussen Ajax en PSV op het programma. Ondertussen speelt leider FC Twente vanavond al in eigen huis tegen ADO Den Haag.

Bij winst van FC Twente vanavond zou PSV eigenlijk absoluut hetzelfde moeten doen zondag in Amsterdam. In het geval van een nederlaag lopen de Tukkers vijf punten uit.

Coach Fred Rutten van PSV is hoopvol: "We hebben een normale voorbereiding gehad op de wedstrijd van zondag. De dingen gedaan zoals we die altijd doen. We hebben in dit seizoen ook laten zien dat we goed kunnen reageren in grote wedstrijden. En doordat Ajax de tegenstander is, hebben we ook geen motivatie nodig", aldus de trainer op de officiële clubsite.

"Ajax zal vanaf de eerste seconde spelen met het mes tussen de tanden. We moeten daar iets tegenover stellen, maar dat kunnen we. In de eerste ontmoeting was het tempo enorm hoog, met heel veel fouten. We moeten het aantal fouten reduceren om te winnen. We gaan ook naar Ajax om te winnen."

"We hebben tegen Sparta en NAC schade opgelopen in het puntenaantal, niet zozeer in de manier van voetballen. Fysiek en mentaal zijn we topfit."

"We vergeten nog weleens dat het vooral een hele mooie week is, met mooie tegenstanders. We gaan ons niet rijk rekenen, maar we gaan erheen met veel vertrouwen."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties