Lovendegem
Aalter Eendracht
Datum: 28/03/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 27
Lovendegem lost de rol na verlies tegen Aalter
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem lost de rol na verlies tegen Aalter
Foto: © SC

Lovendegem verloor niet alleen de derby tegen Aalter, maar zag ook smaakmaker Kesikbas gekwetst uitvallen. De bezoekers nemen nu virtueel de leiding en hebben een goede stap gezet richting 1ste provinciale.

Aalter zorgde voor de eerste kans maar De Meyer kon een voorzet van T. Arnauw niet verlengen. Even later moest De Paepe ingrijpen voor de aanstormende Lippens. Halfweg de eerste helft knalde Madou een vrijschop in de handen van Delaere. Van Kerrebroeck haalde de doorgebroken Kesikbas zwaar onderuit en mocht gaan douchen. De onfortuinlijke thuisspeler moest naar de ziekenboeg.

Ook in de tweede helft was het spelniveau niet denderend. De Meyer tikte een voorzet over. Even later had De Paepe een kattensprong nodig op een pegel van Sucaet. Bij een misverstand kopte Van Overschelde de bal in eigen doel en Aalter mocht juichen. Lovendegem probeerde verwoed om een punt uit de brand te slepen. Op het halfuur moest Delaere attent zijn toen Hennebert na een kopbal van Cheick alleen voor doel kwam. Vijf minuten later kon Bouchaala na een dubbelpas met Martens afdrukken maar Delaere lag in de korte hoek. De bezoekende portier verijdelde nog pogingen van Dolleslaegers en Sucaet maar de stand wijzigde niet meer.

KSK Lovendegem: De Paepe, Baeten, Dolleslaegers, Degrande, Kesikbas (40’ Cheick), Bouchaala, Van Overschelde (69’ Kalkan), Madou, Martens, Hennebert, Sucaet.

KVE Aalter: Delaere, De Poorter, Busschaert, Sucaet, Frederic Arnauw, Lippens (57’ De Decker, 68’ Taveirne), Wullaert, Van Kerrebroeck, Vandenbroucke, De Meyer (80’ Deneve), Thomas Arnauw

Doelpunt: 69’ Van Overschelde (own) 0-1

Geel:De Poorter en Frederik Arnauw. Rood: 39’ Van Kerrebroeck