Kemzeke
Eine
Datum: 18/04/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Kriekepitte
Kemzeke zonder glans voorbij Eine
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke zonder glans voorbij Eine
Foto: © SC

Tegen een veredelde beloftenploeg had Kemzeke heel wat meer moeite dan geacht om de drie punten in eigen huis te houden. Beide ploegen hebben nu wel een zekerheid: Eine zakt naar 2de provinciale en Kemzeke blijft in 1ste

Al vrij vroeg klom de thuisploeg op voorsprong toen Buedts het leder onder Canoot tegen de netten prikte. Enkele minuten later was het bijna terug prijs. Van Laecke liftte de bal over Canoot maar net naast het open doel. Een vlam van Buedts strandde in de handen van de bezoekende portier. Eine kon tegenover dit geweld enkel een kopbal van Callaert plaatsen. Van Laecke en Buedts zorgden nog voor plaatselijk gevaar maar scoren zat er niet in.

Na de koffie kopte Van Laecke een voorzet van Joos nipt naast. Kemzeke liet de teugels iets te los en Leyman mocht ongedekt een hoekschop binnenkoppen. Meteen hingen de bordjes in evenwicht. De thuisploeg was niet uit zijn lood geslagen en bouwde terug geduldig op. Van Hoyweghen speelde Van Laecke mooi aan en het thuispubliek mocht juichen. Een moegestreden Eine kreeg nog een paar halve kansen maar scoren was er niet meer bij.

Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, Ruymbeke, Silverans (66’ Martens), Peirsman, Saman, D’hondt, Van Hoyweghen, Amesian (61’ Antheunis), Joos, Van Laecke (89’ Van Puyenbroeck), Buedts.

Kwik Eine: Canoot, Doublet (38’ Jasper Lauweryns), De Cock, Gheenens (46’ Mathias De Meester), Ben Ahmed, Van den Broecke (80’ Jens De Meester), Radaj, Jelle Lauweryns, Leyman, Callaert, Aissa.

Doelpunten: 7’ Buedts 1-0, 54’ Leyman 1-1, 68’ Van Laecke 2-1.

Gele kaarten: Doublet, Radaj, Jelle Lauweryns.