Emanuelson zou PSV-avontuur overwegen

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Emanuelson zou PSV-avontuur overwegen
Foto: © SC

Urby Emanuelson (foto) staat niet weigerachtig tegenover een vertrek naar PSV Eindhoven. De flankverdediger heeft bij Ajax Amsterdam nog een contract tot volgende zomer maar de nieuwe contractbesprekingen vlotten niet en werden afgebroken.

Urby Emanuelson weet niet wat er nu gaat gebeuren. "Ik laat alles op me afkomen. Ik denk wel dat ik nog met Ajax om de tafel zal zitten, maar nieuwe afspraken in dat verband zijn er wel nog niet gemaakt. Het wordt volgens mij een spannende zomer", aldus Emanuelson op NUsport.

"Ik heb inderdaad gehoord dat PSV interesse in me zou hebben, maar ik kan me nu niet voorstellen dat ik in Nederland voor een andere club dan Ajax zou spelen. Maar op dit moment moet ik wel alle opties open houden. Stel dat PSV als enige club zich meldt, dan zal ik er toch zeker over nadenken", aldus de linksachter.

Emanuelson speelde dit seizoen 31 competitiewedstrijden in het Ajax-shirt. In totaal kwam hij voor de hoofdstedelingen al 154 keer in actie. Voor de Nederlandse nationale ploeg kwam hij al aan elf interlands.



 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties