Gekas hoopt op Eintracht Frankfurt

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gekas hoopt op Eintracht Frankfurt
Foto: © SC

Theofanis Gekas (foto) wil niet meer terugkeren naar Bayer Leverkusen, de club die hem bezit. Eintracht Frankfurt is geïnteresseerd en de Griekse international hoopt dat die interesse ook echt concreet wordt.

Theofanis Gekas paste niet in de plannen van Leverkusen-trainer Jupp Heynckes en werd in de tweede seizoenshelft uitgeleend aan Hertha BSC Berlijn. Die club kon het behoud niet verzekeren en daardoor besliste de club uit de hoofdstad om de aankoopoptie op de aanvaller niet te lichten.

Eintracht Frankfurt zou nu in de markt zijn om Gekas over te nemen. De club informeerde zelf al bij de aanvaller en die ziet het zeker zitten. "Ik wil absoluut niet terug naar Leverkusen", liet de Griek klaar en duidelijk weten in Bild. Gekas heeft in de BayArena nog een contract tot de zomer van 2011.


Frankfurt zou overigens ook interesse hebben in een andere speler die dit seizoen bij Hertha speelde, namelijk de Georgiër Levan Kobiashvili. Die bezit in Berlijn een contract dat enkel geldig was in de Bundesliga en kan dus transfervrij vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties