Gerets: "Ik ga niet voor het geld naar Marokko"

Gerets: "Ik ga niet voor het geld naar Marokko"
Foto: © SC

Eric Gerets is nog steeds aan de slag bij Al Hilal. Binnenkort verhuist hij naar Marokko, maar ondertussen ligt hij toch al een tipje van de sluier op over de redenen waarom hij zijn Saoedische club verlaat.

"De echte reden waarom ik Al Hilal verlaat, is privé", zegt Gerets op de website van Al Hilal. "Ik verzeker iedereen echter dat het niets met de voorzitter, de spelers of de fans te maken heeft. Ik vertrek ook niet voor het geld. Alleen de voorzitter en de manager kennen de ware toedracht."

"Ik ben ook nog niet meteen weg. Ik wil de finale van de Champions League halen, het team klaarstomen voor volgend seizoen, met een goede coach."

Gerets vertelt ook over zijn relatie met de voorzitter van Al Hilal. "Toen ik hier aankwam, was hij voor mij een baas en een prins", aldus Gerets. "Nu is hij een vriend en in Saudi-Arabië betekent dat voor het leven. Ik wil die vriendschap ook niet kwijt, hij is de beste voorzitter die ik ooit had."

"Vanaf de eerste dag liet hij mij mijn werk doen zonder ook maar één keer tussenbeide te komen. De mensen die nu kritiek op hem hebben, begaan een grote vergissing."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties