Eto'o: "Balotelli doet niks met zijn talent"

Eto'o: "Balotelli doet niks met zijn talent"
Foto: © SC

Samuel Eto'o is in een interview hard geweest voor zijn ploegmaat Balotelli. Hij verwijt de jongeling dat hij te weinig doet met zijn talent.

Veel kritiek zal Eto'o niet meer hebben op Balotelli, want de jonge aanvaller verhuist waarschijnlijk nog volgende week naar Manchester City voor een bedrag van ongeveer 26 miljoen euro.

"Hij heeft ontzettend veel talent, maar doet er zo weinig mee", zegt Eto'o in La Gazzetta. "Als hij daadwerkelijk een van de beste spelers ter wereld wil worden, dan moet hij zich in de toekomst bijvoorbeeld niet meer laten afleiden door ontevreden en provocerende supporters. Ook zijn gedrag op het veld laat af toe te wensen over, dat kan niet op dit niveau."

"De oudere spelers bij Inter hebben altijd met raad voor hem klaar gestaan. Ik weet niet of dat heeft geholpen, maar als hij naar Manchester City gaat, dan moet hij ook daar naar oudere spelers luisteren. Dat heb ik mijn carrière ook altijd gedaan. Je steekt er veel van op. Je moet bovendien ook je plaats kennen. Balotelli is nog jong en moet niet zijn talent verkwisten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties