Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Craven Cottage
Dembele maakt indruk tegen Manchester United
Fabian Morren

Moussa Dembele zal zich zijn debuut bij Fulham nog lang herinneren. De aanvaller viel sterk in en pakte met zijn nieuwe team een punt tegen Manchester United.

Dembele begon op de bank en hij zag Man U al heel vlug op voorsprong klimmen. Berbatov legde na een hoekschop terug op Scholes en die trapte hard binnen.

Fulham verdiende beter en kwam na de rust opnieuw langszij. Bobby Zamora verlengde een vrije trap van Damien Duff tot bij Kevin Davies die via de handen van Van der Sar kon scoren.

Nadien mocht Dembele invallen. De Rode Duivel gunde verdediger Vidic geen moment rust, maar tot grote kansen leidde het niet. Al verdiende de thuisploeg wel een strafschop na een overtreding op Dembele. Fulham was dichter bij de 2-1 dan Man U.

Toch waren het de bezoekers die scoorden. Hageland werkte een hoekschop van Nani ongelukkig in eigen doel. In blessuretijd maakte Hageland zijn eigen doelpunt goed door een hoekschop van Duff binnen te koppen.