Olympia Gent
Lovendegem
Datum: 05/09/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 2
Lovendegem wint bij Olympia Gent
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem wint bij Olympia Gent
Foto: © SC

Met bijna sprekend gemak heeft Lovendegem een driepunter behaald op het veld van Olympia. Tot rond het uur kon de thuisploeg nog enigszins stand houden maar dan was de kous af.

Van bij de aanvang zetten de bezoekers Olympia onder druk. Van Geem, Cocquyt enKesikbas konden een tiental halve kansen echter niet benutten.

Zelfde spelbeeld na de pauze met een thuisploeg die achter een vaak ongrijpbare bal holde. Een bezoekend doelpunt hing steeds in de lucht en uiteindelijk kwam dat er ook. Een collectieve actie over Van Geem en Dhaemers bracht Van Waes in stelling en nu was de ban gebroken. Amper een paar minuten later was de match gespeeld. Van Geem bediende Dhaemers en die poeierde de bal tegen de netten. Na een 2de gele kaart voor Diop moest Lovendegem met 10 verder maar Olympia kon geen gebruik maken van de numerieke meerderheid.

KFCO Gent: Remue, Buyens (46’ Van Damme), De Neef, Van Dommele, Bynens, Van Haelen, Bauters, D'hooge, Santens, De Meyer (80’ De Smet), Verheuge.

KSK Lovendegem: De Paepe, Bouchaala, Diop, Van Waes, Dolleslaegers, Dhaemers, Van Geem, Kesikbas (65’ Madou), Cocquyt (80’ Verbelen), Martens, Sucaet.

Doelpunten: 58’ Van Waes 0-1; 61’ Dhaemers 0-2.

Geel: Bauters, Bynens, De Sloover. Rood: 63’ Diop (2 x geel).