Rooney wil zich herpakken

Rooney wil zich herpakken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wayne Rooney heeft enkele turbulente maanden achter de rug. Bij Sky Sports spreekt de spits van Manchester United over zijn moeilijke periode.

"Het is duidelijk een moeilijke tijd geweest voor me, maar ik moet nu gewoon proberen te gaan waar ik het beste ben en te voetballen op de manier zoals ik dat kan", zegt Rooney. "Ik ben ook maar een mens en voel ook pijn, maar ik moet hier doorheen komen. Ik moet gaan voetballen zoals ik heb gedaan, dan komt alles weer goed."

Op het WK kon Rooney ook nooit de lijn van zijn seizoen doortrekken. "Er was lichamelijk niets mis met mij. Ik weet ook nog steeds niet waarom ik niet heb gepresteerd zoals ik kan. Het zal voor mij ook voor altijd een raadsel blijven waarom ik nog niet eens de helft van mijn niveau heb gehaald waarvan ik weet dat ik het kan halen."

"Het was een slecht WK", vervolgt Rooney zijn verhaal. "Naar mijn eigen normen heb ik niet de vorm gehaald die ik zou willen halen, dat is frustrerend en teleurstellend. Ik heb het geluk aan mijn zijde dat ik het van mijn kant nog kan proberen het goed te maken op komende WK's. Voor sommige spelers was het hun laatste WK, dus het was echt een teleurstelling voor het team. Persoonlijk ben ik ook echt teleurgesteld over mijn prestaties."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties