Groep C: Ruime zeges voor Man U en Valencia

Fabian Morren

Valencia en Manchester United hebben in groep C van de Champions League makkelijk gewonnen. Valencia versloeg Glasgow Rangers (3-0) en Man U ging winnen bij Bursaspor (0-3).

Soldado zette Valencia met twee goals op weg naar de zege tegen de Rangers. Voor de rust scoorde hij nadat een bal uit een hoekschop voor zijn voeten was gekomen. Na de koffie rondde hij een combinatie met Mata succesvol af. In de slotminuut gleed Costa een derde Spaanse treffer binnen.

Man United had bij Bursaspor wel veldoverwicht, maar pas in de tweede helft konden de Engelsen afstand nemen van de Turkse kampioen. Eerst trapte Fletcher de 0-1 binnen. Vervolgens verdubbelde Obertan met een heerlijke knal de voorsprong. Bébé scoorde van dichtbij de 0-3. Man United blijft dankzij deze zege aan de leiding in de groep.